MINDRACE - SCIENCE FOR YOU programok

Speciális Teambuilding Élményprogramok

SCIENCE FOR YOU programjaink közben különleges, high-tech neurofeedback eszközökkel, játékos módon kaphatunk visszajelzést saját magunkról, agyunk működéséről, valamint a stresszoldás és csúcsteljesítmény mentális állapotának eléréséhez kaphatunk segítséget.

A legfontosabb 5 érv a SCIENCE FOR YOU programok mellett:

1. Új típusú, tudományos kísérletekkel alátámasztott ön-és közösségismereti tapasztalás

2. Játék, játék, játék: élmény - unalom helyett

3. Hazánkban kizárólag a MindRace-nél megtalálható, máshol nem elérhető neurofeedback eszközök bevonásával

4. Igény szerint professzionális mentál trénerekkel, pszichológus szakemberekkel

5. Melyek alatt magunk is elsajátíthatunk a munkahelyen és otthon is használható stresszoldó technikákat, miközben remekül szórakozunk.

5+1. És mert agyunk működésének megismerése lebilincselően izgalmas.

Legyen szó akár 10-től több száz fős csapatépítőig, a MindRace SCIENCE FOR YOU programok izgalmas szórakoztatást kínálnak, sok érdekes tapasztalással és információval testünk és agyunk működéséről.

A JOBB vagy BAL agyféltekéd dominál inkább? Játsszunk!

Teszt
(Online teszt arról, hogy mely agyféltekénk a domináns, csak angolul tudóknak.)

Érdekel a MindRace Science for You program, ajánlatot kérek

10 meglepő és érdekes tény az agyunkról:

  • Bármennyire is hihetetlen, de a fáradtabb agy kreatívabb

  • A stressz maradandó hatással van agyunkra

  • Szintén sokak számára meglepő lehet, de még a nők sem tudnak egyszerre több dologra figyelni. A multi-tasking nem működik! Helyette, amit agyunk igazából csinál: gyorsan váltakozó figyelemmegosztással próbál a több feladatra koncentrálni, miközben sajnos erősen romlik hatékonysága

  • A napközbeni szunyókálás nemcsak pihentet, hanem erősen fejleszti a memóriát (amíg a bal agyfélteke pihen,a jobb kitakarítja agyunk rövidtávú memória raktárát, a lényeges dolgokat átrakva és fixálva a hosszútávú memóriánkba)

  • A látás minden más érzékszervünket földbe döngöli (ha hallasz egy infromációt, 3 nappal később a 10%-ára emlékszel, de ha képet is társítasz mellé, ez a szám 65%) – a látás olyannnyira domináns információ, hogy a világ legjobb sommelier-i is vörösbornak nevezték a piros ételfestékkel színezett fehérbort a szemüket ért megtévesztő látvány miatt

  • Az introvertált vagy extrovertált személyiségjegyünk agyunk felépítésétől függ, így ez genetikailag meghatározott (https://blog.bufferapp.com/introverts-and-extroverts-what-they-are-and-how-to-get-along-with-everyone)

  • Jobban szeretjük azokat, akik TÖBBET hibáznak

  • A meditáció véglegesen megváltoztatja agyunkat

  • A fizikai aktivitások újraszervezik agyunkat és növelik akaraterőnket

  • Lelassíthatjuk az időt, ha új feladatokat adunk agyunknak (minél több olyan új feladatot kap, melynek feldolgozására még először ki kell alakítania a működő módszert, annál tovább tart azt feldolgozni és az eltelt idő hosszabbnak tűnik) – Ezért is lassul le az idő pl. életveszélyben, mikor agyunk rengeteg információt kell, hogy egyszerre feldolgozzon, épp ezért a másodpercek is hosszú időnek tűnnek. Ugyanez történik élvezetes zene hallgatása közben – hosszabb időnek érzékeljük a ténylegesen eltelt másodperceket.