NEMEK HARCA

ÉLMÉNYPROGRAM – A MEGÉRTÉSSEL TELI PÁRKAPCSOLATOKÉRT!

 
 

Párkapcsolatra vágysz?

 

Vagy van ugyan párkapcsolatod, de úgy érzed, néha nem igazán érted a másikat?

Sokszor olyan, mintha nem is egy nyelvet beszélnétek?

 

Ha szeretnél ezen változtatni és hajlandó vagy tanulni egy élménydús tanfolyamon, akkor a Nemek Harca élményprogramot Neked találtuk ki!

 

A programon megtudod, hogyan gondolkodnak a másik nem tagjai és ezáltal jobban megérted őket.

Megtanulod, mi a férfi és női agy közti különbség.

Jobban átlátod a saját gondolkodásodat is és ezáltal könnyebben megérteted magad a másik nemmel.

 

Kipróbálhatod a fentieket tudományosan is igazoló, Magyarországon csak nálunk elérhető, exkluzív, neurofeedback alapú, agyhullámokkal működő játékainkat.

 

Tehát: Ha mindezeket szeretnéd megtanulni, megtapasztalni egy sikeres párkapcsolat érdekében, akkor várunk a Nemek Harca élményprogramon!

A programot Geszvein Erika párterápiás szakpszichológus vezeti a MindRace team szervezésében.

Intelligens program pároknak és párkeresőknek! Nászajándéknak is tökéletes!

 

RÉSZLETES PROGRAM

9:30- 10:00 Regisztráció
10:00-10:40 Előadás

Férfi agy, női agy: tények és tévhitek a két nem eltérő gondolkodásáról – Geszvein Erika párterápiás szakpszichológus előadása
10:40-13:00 Ön- és párismereti tesztek, játékok, készségfejlesztés és kísérletek, verseny a két nem közötti különbségek és hasonlóságok mentén – vezetik Geszvein Erika párterápiás szakpszichológus és Varga Ildikó coach

 1. Nagy Emlékezet-teszt: Mire emlékeznek jobban a férfiak és mire a nők?   
 2. Problémamegoldás férfi aggyal - női aggyal: Ki hogyan hatékony?
 3. Hogyan kommunikáljunk jobban?  Avagy ha nőként csokifagyit kérsz, nem elég, ha azt mondod a férfinak, hogy nem szereted a vaníliát.
 4. Stresszkezelés és kockázatvállalás: Hogyan lazít a férfi és hogyan a nő? A gyengébbik nem tényleg kevésbé bevállalós vagy megdől ez a mítosz?
 5. Kinek milyen a térlátása, és kiderül az is, hogy a nők valóban meghülyítik a férfiakat?
 6. „Urald az elméd!” Neurofedback alapú, agyhullámokkal működő játékok, ahol a két nem hightech eszközökkel is összemérheti elméje erejét. 
  Elhozzuk Nektek többek közt a Mindball-t is, melyből egyetlenegy van az egész országban és csapatban, illetve egyéniben is kipróbálhatjuk, melyik nem az „agyban nagy”. 
  Kipróbálhatjátok, hogy tudtok elmétek tudatos irányításával felemelni egy labdát, a valóságban és virtuálisan is. Megnézzük, a férfiak vagy a nők jobbak agyuk irányításában, kiknek megy jobban a relax és kiknek a koncentráció.
 7. Összegzés, ajándék: hazavihető TESZTek –  melyekből megtudhatjuk milyen a bennünk lakó férfi, milyen a bennünk lakó nő, miként adunk és valójában mit várunk el egy kapcsolatban.

 

Jegyár/fő : 19.000 Ft

Kedvezményes jegyár/ 2 fő: 38.000 Ft helyett 30.000 Ft

Jegyek korlátozott számban elérhetők.

Regisztráció

admin küldte be 2018. 03. 28., sze - 12:00 időpontban
Megrendelő Adatai
Számlázási adatok
Jegyek

 

Jegyár (bruttó)

19.000 Ft

Páros kedvezmény: 20%  / 2 db

30.000 Ft

 

Budapest, Premier Kultcafé, Üllői út

Rendszerünk 1 munkanapon belül visszaigazolja a rendezvényre történő feliratkozását. Amennyiben elérhető szabad helyek hiányában jelentkezését nem áll módunkban befogadni, 1 munkanapon belül erről is értesítést küldünk. A rendezvényt megelőző 3. héten a megadott adatok alapján kiállított banki átutalásos díjbekérőnket elektronikus úton megküldjük a visszaigazolással rendelkező jelentkezők számára, mely számla kézhezvételét követő 48 órán belül kérjük az átutalás teljesítését. Határidőn túli átutalás esetén foglalását nem áll módunkban tovább tartani. Az így átutalt összeget visszaküldjük az utalást kezdeményező bankszámlaszámra.

Regisztrációjával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

 

Lemondási feltételek:
A szeminárium/konferencia részvételi díja: 19.000 Ft/fő • Kedvezmények: Csoportos részvétel: 2 fő jelentkezése esetén, 30.000 Ft/2 fő a részvételi díj. Minden további résztvevő esetén a jegyár: 15.000 Ft/fő. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) • Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a info@mindrace.hu címre. • Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: info@mindrace.hu • Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 8 munkanappal, kizárólag írásban, az info@mindrace.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 7-4 munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. • 3 munkanapon belüli lemondás esetén nem áll módunkban a jegyárat visszautalni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.