Eszközök

Balloon Race

Balloon Race

A játéknál egyszerre 2 fő vesz részt egy intenzív mentális párbajban. 

Tovább

Balloon Race

A játéknál egyszerre 2 fő vesz részt egy intenzív mentális párbajban. 

A játékosoknak 1-1 lufit kell minél nagyobbra felfújniuk, kizárólag a koncentrációjuk segítségével. Aki megadott idő alatt nagyobbra fújja a lufiját, az nyer.  Látványos és szórakoztató elme párbaj, mely kiválóan brandingelhető a céges logoval, vagy épp a rendezvény üzenetéhez illően.

Kevesebb...

Mindball - Single Version, Multiplayer

Mindball Single Version

Relaxálj és nyerj! – Mindball: a Jövő játéka.

Tovább

Mindball Single Version

Relaxálj és nyerj! – Mindball: a Jövő játéka.

A Mindball a XXI.század egyik leginnovatívabb tudományos-szórakoztató eszköze, egyedülálló technológia alapján fejlesztettek ki és mely tökéletes program lehet bármilyen eseményen, konferencián, rendezvényen, akár különböző sport vagy üzleti tréningeken.

Képzeljünk el egy olyan játékot, amelyben kizárólag a gondolatunk erejével irányítjuk az asztalon elhelyezkedő golyót. Ez a Mindball: a gondolat erejének különleges megjelenítése.

Single üzemmódban 2 játékos versenyez egymással, s cél az, hogy minél ellazultabb és fókuszáltabb állapotba kerüljenek, így vonva irányításuk alá a golyót. Akinek a relaxálás jobban megy, az lő gólt a másiknak.

A Mindball-ban minél ellazultabb vagyunk, annál jobban teljestítünk.

Tökéletes eszköz arra, hogy megtanuljuk, hogyan kontrollálhatjuk tudatosan elménket.


Mindball Multiplayer

A Mindball Multiplayer–ben 3-3 játékos versenyez egymással, hogy kizárólag elméjük erejével minél jobban relaxálva gólt lőhessenek a másik csapatnak.

Az agyi hullámokat (EEG) elektródákkal észlelő fejpántok a játékosok agyának Alfa és Theta hullámait rögzítik.

A tudósok megállapításai szerint ezek a hullámok szoros összhangban vannak a fókuszálás, relaxáció és kreativitás képességével. Az a csapat, mely jobban uralni képes a saját Alfa és Théta hullámait, nyer.

A játékot relaxációs és koncentrációs módban is játszuk, hol ellazulásra, hol pedig minél aktívabb fókuszálásra késztetve agyunkat.

Kevesebb...

Mindflex, Mindflex duel

Mindflex

Agyhullámaid segítségével kis szivacslabdát mozgatsz egy akadálypályán.

Tovább

Mindflex

Agyhullámaid segítségével kis szivacslabdát mozgatsz egy akadálypályán.

A Mindflex egy olyan eszköz, mely az EEG biofeedback működési elvére építve, a homlokunkra és fülünkre erősített érzékelők segítségével érzékeli agyhullámaink intenzitását.

Amikor ellazulunk vagy erősen összpontosítunk, más-más típusú agyhullámokat generálunk.

Amint a homlokunkra helyezett Mindflex fejpántok érzékelik az agyhullámokat, jelet küldenek a konzolon belül taláható ventillátornak, mely a szivacslabda lebegését irányítja.

Az agyhullámaink a ventillátor erősségét befolyásolják: minél erősebben koncentrálunk, annál magasabban lebegtetve a labdánkat. Ellazítva elménket a ventillátor által generált légáramlat is gyengül, így a labda is alacsonyabban lebeg.

Mindflex Duel

A 2012-ben megjelent Mindflex Duel, az eredeti “agyban nagy” Mindflex eszköz működési elvén alapulva a beszéd, olvasás, írás elsajátításáért, kivitelezéséért felelős bal homloki és halántéki agylebenyek aktivitását méri és ennek megfelelően küldi a jelet a ventillátort működtető processzornak.

Itt már egyszerre 2 játékos involválódhat bele egy intenzív mentális párbajba. A játékosok a koncentráció és a relaxáció különböző szintjeinek elérésével lebegtetik és viszik végig az akadálypályán labdát, kizárólag az elméjük irányításával.

A játék lehetőséget kínál a solo, valamint a fej-fej melletti küzdelemre, csakúgy mint a közös, csapatban való együttműködésre.

Kevesebb...

Star Wars Force Trainer I. és II.

Star Wars Force Trainer I.

Relaxációd vagy épp koncentrációd segítségével mozgathatsz egy Star Wars labdát.

Tovább

Star Wars Force Trainer I.

Relaxációd vagy épp koncentrációd segítségével mozgathatsz egy Star Wars labdát.

A Star Wars Force Trainer eszközt agyhullámaink segítségével irányítjuk oly módon, hogy a tréningtoronyban lévő labdát koncentrációs szintünk változtatásával mozgatjuk.

Az összeköttetést bluetooth kapcsolat biztosítja a tréningtorony és az agyi aktivitást szenzorokkal érzékelő fejhallgató között.

Az eszköz Training módjában tárolt feladatok során Yoda mester ad nekünk angol nyelven ad tanácsokat, hogyan kell a próbát sikeresen teljesíteni, de gyakorolni lehet segítség nélkül is.

A Jedi Mester fokozat 15 tréningszint teljesítését követően érhető el.

Star Wars Force Trainer II.

A legújabb fejlesztésű Force Trainer II. is többnyire ugyanazt az EEG technológiát használja, mint a Force Trainer I., de ezúttal a lebegő labda helyett különböző hologram képeket irányíthatunk elménk erejével. Ezeket a varázslatos jelenségeket a fejünkön elhelyezett vezetéknélküli headset generálja, mely EEG szenzoraival képes leolvasni a koncentációs szintünket.

Minél erősebben koncentrálunk, annál sikeresebben mozgatjuk és kontrolláljuk a hologramos képet és teljesítjük az adott Jedi küldetést.

A játék közben megtanulhatjuk fejleszteni és irányítani saját koncentrációs képességünket, miközben fantasztikus Star Wars kalandokat élhetünk át.

Kevesebb...

Mindwave – Brainwave visualizer

Láthatod, milyen hatásssal van relaxációdra és koncentrációdra a zene.

Tovább

Láthatod, milyen hatásssal van relaxációdra és koncentrációdra a zene.

Agyunk elektromos impulzusok nyelvét beszéli.

A Brain Visualizer neurofeedback eszköz az aktuális érzelmi állapotunkat közvetíti felénk.

A headset beépített EEG szenzorok segítségével érzekeli agyhullámainkat, ezáltal jelenítve meg aktuális meditációs vagy épp koncentrációs szintünket.

Látványosan vízualizálja, agyunk a különböző típusú zenékre hogy reagál, mely stílusú zenéktől nő a koncentrációs szintünk és melyektől kerülünk ellazult, relaxált állapotba.

Kevesebb...

BrainLink Professional Headset

Izgalmas applikációk segítségével fejlesztheted relaxációs és koncentrációs képességed.

Tovább

Izgalmas applikációk segítségével fejlesztheted relaxációs és koncentrációs képességed.

Ezzel az eszközzel a Bluetooth-al kommunikáló fejpánton keresztül elménk segítségével különböző számítógépes applikációkat és játékokat irányíthatunk.

Az eszközhöz tartozó applikációknak nem csak professzinális, agyunk fókuszálási képességét fejlesztő hatása van, hanem kifejezetten szórakoztató is velük játszani.

A BrainLink segítségével valós időben vízualizálhatjuk agyhullámainkat, miközben pontos képet kaphatunk meditációs fejlődésünk folyamatáról.

Kevesebb...

PIP- Stressz Tojás

Mentálisan felfrissülnél és csak 2 perced van? Ezzel képes vagy rá.

Tovább

Mentálisan felfrissülnél és csak 2 perced van? Ezzel képes vagy rá.

Számunkra mi segít ellazulni?

A Pip Tojás egyszerűen az ujjbegyen méri a stresszszintet. A hozzá kapcsolódó applikációkon keresztül pedig megtanulhatjuk, hogyan relaxáljunk – bárhol is legyünk éppen.

A Pip Tojás, mely egy forradalmi újdonság a mentális fitnessz területén, láthatóvá teszi aktuális stressz-szintünket.

A benne rejlő tudomány segítségével pontosan vizualizálja, hogy az adott pillanatban éppen hogy érezzük magunkat.

Érzelmeinket olyan innovativ, passzív vagy épp aktív applikációkkal kapcsolja össze, melyek megtanítanak bennünket nemcsak a stressz felismerésére, hanem arra is, hogy bírkózzunk meg vele.

Kevesebb...

Emotiv Epoq

Személyes mentális fejlesztő eszköz.

Tovább

Személyes mentális fejlesztő eszköz.

Professzionális neurofeedback eszköz, az egyik legelismertebb még nem klinikai készülék, mely elérhető széles körben is.

14 + 2 referencia szerzorral agyhullámainkról minőségi képet alkot. Az egyedülálló technológiának köszönhetően 12 arckifejezést is detektálni képes, valamint 6 különböző érzelmi szintet mér valós időben. (Izgalom- Érdeklődés- Stressz- Unalom-Figyelem (fókusz) – relaxáció)

Kevesebb...

X-Box Kinect, Dance Floor és Wii

High-tech kütyük a benned élő gyereknek.

Tovább

High-tech kütyük a benned élő gyereknek.

Rendezvények kiegészítő oldalprogramja, látványos szórakoztatás és könnyed kikapcsolódást kínálva, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

Kevesebb...